#

Nieuws

Bestuursinterviews

14 Jan 2018

In de loop van de eerste helft van hun bestuursjaar hebben de 6 bestuursleden die afgelopen juni verkozen zijn een interview gehad met Rosanne. Met enige vertraging, sorry Rosanne, staan de interviews nu volledig op de website. Klik hier! Inmiddels zijn we alweer een half jaar onderweg en zullen de meeste van jullie ons al kennen. Dit maakt de interviews daarentegen niet minder leuk om te lezen. Ze geven een mooi inzicht hoe wij in het leven staan en hopelijk heb je dingen die we noemen teruggezien in ons afgelopen half jaar als bestuur!

Lees verder

Burgemeester Ahmed Aboutaleb verstiert het Rotterdamse uitgaansleven met zijn repressieve beleid

13 Nov 2017

Onze voorzitter Kiki Kersten en bestuurslid politiek Sjors van Wickeren hebben samen een opinieartikel geschreven over het horecabeleid van onze Burgemeester. Dit stuk is een week geleden gepubliceerd in het AD en mag op onze website natuurlijk ook niet ontbreken. Via deze link vind je het artikel in het AD: klik!

Lees verder

Waarom Erdogan gewoon een geitenneuker mag zijn

28 Apr 2016

Waarom Erdogan gewoon een geitenneuker mag zijn

Door Kevin Brongers

 

Lees verder

Interesse-enquête

22 Feb 2016

Graag stemmen wij onze activiteiten af op jullie interesses, de JD is immers van ons allemaal!

Lees verder

AAV 30 september 2015

28 Aug 2015

30 september aanstaande heeft de afdeling Rotterdam een algemene afdelingsvergadering. Hierin zal een nieuwe kascontrole-commissie benoemd worden en is er mogelijk om vragen te stellen over het bestuursplan van Vos I. Gezien de beperkte agenda zal deze AAV plaatsvinden van 19:30 tot 20:00 vóór de wekelijkse activiteit.

Lees verder