#

Bestuur Jongeling

Bestuur Jongeling

Sinds September 2019 bestaat het bestuur van de JD Rotterdam, Jongeling I, uit 7 actieve leden.

Groepsfoto bestuur Jongeling

Person portrait

Casper Jongeling

Voorzitter

Ik ben Casper Jongeling, voorzitter van de Jonge Democraten Rotterdam dit jaar. De Jonge Democraten betekent voor mij een mooie en leuke manier om mijzelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Elke week valt er weer genoeg te leren en te beleven bij de JD. Als voorzitter is het mijn taak om te zorgen dat het bestuur die voor de andere leden faciliteert, zodat zij ook een leuke een leerzame tijd hebben elke keer dat zij bij de JD zijn.

Person portrait

Jonah van Lotringen

Algemeen Secretaris

Ik ben Jonah, ik studeer geschiedenis en filosofie en ben komend jaar secretaris van de Jonge Democraten Rotterdam. Als secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor de interne communicatie en daarnaast ben ik een manusje van alles die zich overal mee bemoeit. Komend jaar hoop ik veel nieuwe en oude leden te zien bij onze activiteiten en hoop ik het team hecht te houden. Ook hoop ik dat dit bestuur echte verandering in Rotterdam teweeg kan brengen.

Person portrait

Roos Slagter

Penningmeester

Mijn naam is Roos Slagter, 21 jaar en op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen. Ik ben al ruim een jaar actief bij de JD Rotterdam en ben vooral blijven hangen vanwege mijn mede-JD’ers, waarvan ik enorm veel geleerd heb tijdens activiteiten en onderlinge gesprekken. Als penningmeester wil ik het huidige boekhoudsysteem verbeteren en hier een consistente lijn in aanbrengen die de komende jaren doorgetrokken kan worden.

Person portrait

Jelrik Westra

Bestuurslid politiek

Mijn naam is Jelrik, van oorsprong een Groninger, maar inmiddels alweer een jaar trotse inwoner van onze stad. Het komende jaar ben ik jullie Bestuurslid Politiek, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het uitdragen van de politieke lijn van onze afdeling, bijvoorbeeld door opiniestukken te schrijven of door ons geluid te laten horen bij de fractievergadering van D66. Daarnaast ga ik het komende jaar voor de leden zelf makkelijker maken om zelf met de politiek aan de slag te gaan!

Person portrait

Lisanne van Damme

Bestuurslid Promotie

Hey allemaal, ik ben Lisanne en mij zullen jullie veelvuldig foto’s zien maken tijdens activiteiten. Middels promotie wil ik graag mijn creativiteit uiten in het maken van leuke sfeerfoto’s en filmpjes. De Jonge Democraten Rotterdam is een hele open en gezellige vereniging, daarom is het belangrijk dat dit ook goed uitgedragen wordt. Ik zie ook nog een kans om de Jonge Democraten Rotterdam beter op de kaart te kunnen zetten, via netwerkverbreding.

Person portrait

Eswara de Mol

Bestuurslid Organisatie

Hi, ik ben Eswara, bestuurslid organisatie bij de Jonge Democraten Rotterdam. Ik studeer Bestuurskunde en ben bij de JD gekomen door mijn interesse in politiek, ambitie om me breder te oriënteren en leuke, gelijkgezinde jongeren te ontmoeten. Dit jaar wil ik graag uiteenlopende activiteiten neerzetten waarbij iedereen kan aanschuiven, zichzelf kan ontwikkelen en plezier kan hebben. Ook stimuleer ik samenwerking bij het organiseren van activiteiten vanuit de hele vereniging, zodat we van elkaar kunnen leren. Graag zie ik naast oude leden ook nieuwe en toekomstige leden langskomen, om zo een nog meer bruisende afdeling te worden.

Person portrait

Thom Faber

Bestuurslid Algemene Zaken

Beste democraten, mijn naam is Thom Faber en ik ben het bestuurslid voor algemene zaken komend jaar. Mijn ambitie voor dit jaar is om voor beter contact en binding te zorgen tussen de leden en het bestuur. Met als middel duidelijke momenten van inspraak hoop ik dat iedereen zijn of haar stem kan doen gelden komende periode. Spreek me vooral aan wanneer je een tof idee hebt voor ons allemaal hier in Rotterdam en als je jezelf graag wilt ontwikkelen!